Kirurška poliklinika u Samoboru

Sveobuhvatna Kirurška Skrb Na Jednom Mjestu

Kirurška poliklinika u Samoboru

Sveobuhvatna Kirurška Skrb Na Jednom Mjestu

0

kirurga na usluzi

0 +

godina iskustva

0 +

zadovoljnih pacijenata

Via Medica
Kirurške Usluge

Opća kirurgija

Manji zahvati

Abdominalna kirurgija

Koloproktologija

Vaskularna kirurgija

Traumatologija i ortopedija

Plastična i restruktivna kirurgija

Estetska kirurgija

Estetski tretmani

Via
Medica

Kirurške
Usluge

Plastična i restruktivna kirurgija

Opća kirurgija

Abdominalna kirurgija

Manji zahvati

Traumatologija i ortopedija

Koloproktologija

Estetska kirurgija

Vaskularna kirurgija

Estetski tretmani

Očekujete kirurški zahvat? Na raspolaganju vam je naš tim stručnjaka za konzultaciju.

Razumijemo koliko je važno osjećati se sigurno i pouzdano prilikom odabira medicinskog tima. Zato smo ovdje – kako bismo vas podržali, pružili vrhunsku skrb i osigurali da se osjećate udobno od početka do kraja vašeg oporavka.

Što pacijenti govore o nama

Antonija M.
najdoktor.com
Read More
Htjela bih se ovim putem još jednom zahvaliti dr. Martinu Grbavcu. U vrlo kratkom roku dobila sam termin prvog pregleda i zahvata lap.kolecistektomije žuči. Ne pamtim uspješniji i uredniji zahvat niti brži oporavak! Osjećam se odlično! Obzirom da je dr. Grbavac prvenstveno čovjek te lječnik kojem pacijent nije samo broj i novac, mislim da nisam mogla bolje izabrati! Sve je na nivou. Jako sam zadovoljna kompletnom uslugom u poliklinici VIA MEDICA, svi su uslužni i dostupni, osjećate se kao doma! Moja ogromna preporuka! Zaista ovaku razinu profesionalnosti, usluge i ljudskosti rijetko dobijete u paketu!
Daniel
najdoktor.com
Read More
Doktor Grbavac operirao mi je kompliciraniji slučaj preponske hernije. Tijekom cijelog postupka doktor je bio izuzetno profesionalan, ljubazan, pristupačan, susretljiv uvijek je pronašao vremena za bilo koje pitanje i uputu. Zahvat i oporavak je prošao odlično, bolje od očekivanog. Svaka pohvala i preporuka za doktora Grbavca vrhunskog stručnjaka! Pohvala i za sve ostale članove tima abdominalne kirurgije.
Josip Š.
Read More
Najveća preporuka za polikliniku Via Medica. Vrhunsko i stručno osoblje predvođeno Dr. Martinom i Dr. Miljanom, odgovorit će na baš svako vaše pitanje. U potpunosti će vam se posvetiti i pružiti vam sve potrebne informacije o vašoj dijagnozi, što je izrazito bitno, jer vas neće odratiti kao na “traci” nego će vam se u potpunosti posvetiti. U poliklinici vlada izrazito ugodna i prijateljska atmosfera što puno znači prilikom posjete. SVE PREPORUKE!
Marko Š.
Read More
Imao sam potrebu za kirurškom intervencijom na palcu lijeve noge. Prvo sam pokušao riješiti problem u jednoj javnoj bolnici, ali je očekivano vrijeme čekanja bilo neprihvatljivo. Nakon toga javio sam se osoblju Via Medice i dobio termin odmah naredni dan. Dogovor je bio veoma brz i jednostavan, osoblje ima veoma profesionalan pristup i atmosfera je bila stvarno ugodna. Zahvat je prošao bez problema, puno bolje nego sam očekivao. Ako se ponovo nađem u sličnoj situaciji, bez razmišljanja ću im se javiti. Za svaku preporuku!
Renata D.
Read More
Iz Zagreba sam morala posegniti do Samobora da riješim problem upaljenog ateroma na glavi, jer razuman termin nije moguce dobiti u Zagrebu, a kamoli u subotu. Imala sam srecu . Dr Martin Grbavac, kirurg iz novootvorene poliklinike Via Medica riješio je moj problem kao od šale. Profesionalan, strucan, posvecen svom poslu, pristupacan. Krasan lijecnik. Moje preporuke!
Tamara S.
Read More
Savršeno obavljen pregled, točno na vrijeme kako je dogovoreno.Osoblje jako ljubazno, a posebne pohvale za Dr. Zoran Krstonijević koji sve lijepo objasni, odgovara na sva pitanja i što je jako bitno ne osjećate se kao da ste došli samo kako bi vam naplatiti pregled. Doktor me oslobodio boli koja me mučila mjesec dana. Sve pohvale svima!
Lana K.
Read More
Super iskustvo, usluga je pružena u kratkom roku i stručno, a upute za postoperativnu njegu jasne i detaljne. Također, brza komunikacija i uvijek dostupni za dodatna pitanja.
Katarina B.
najdoktor.com
Read More
Ovim putem se želim zahvaliti dr.Grbavcu te ga preporučiti svim pacjentima. Majka je bila na operaciji žući,cijeli proces je tekao profesionalno i krajnje humano.Oporavak ide svojim tijekom i vrlo smo zadovoljni. Takve osobe vraćaju vjeru u hrvatsko zdravstvo.
Mateja T.
Read More
Nakon godinu dana traženja dobrog liječnika koji vam posveti vrijeme, izrazi iskreno mišljenje, nabroji rješenja...oduševila me dr. Grbavac. Profesionalni i ljubazni...u isto vrijeme puni empatije. Bravo za cijelu ekipu. Stvarno super. 👍🏻
Luka B.
Read More
Krajem prvog mjeseca ove godine obavljena je operacija uraslog nokta. Operacija je obavljena profesionalno, a odnos prema pacijentu je bio profesionalan i ljubazan. Otprilike mjesec dana kasnije rezultati nakon operacije su više nego zadovoljavajući. Svakako preporučujem
Previous
Next

Via Medica: Kako do nas?

Newsletter

Pretplatite se na Via Medica newsletter
Newsletter
Zatvori