Radno vrijeme: Pon – Sub: Termini po dogovoru

O nama

Nakon nekoliko godina života u prekrasnom Samoboru, uvidjevši potrebu grada Samobora i okolice za kirurškom skrbi, bračni par Miljana i Martin Grbavac odlučili su otvoriti vrata jedinstvene kirurške poliklinike.
Ova jedinstvena poliklinika, prva takvog tipa u Hrvatskoj, objedinjuje sve grane kirurgije na jednome mjestu (opću i abdominalnu kirurgiju, koloproktologiju, traumatologiju, vaskularnu i plastičnu kirurgiju) i tako omogućuje svojim pacijentima sveobuhvatan i individualan pristup u rješavanju njihovih kirurških problema. U Poliklinici Via Medica bračni par Grbavac okupio je stručni tim kirurga, koji u najboljim kirurškim godinama pružaju pacijentima stručnost, suvremene metoda liječenja, brzinu i efikasnost, stvarajući s pacijentima poseban odnos koji se temelji na prijateljskom pristupu.
Osim kirurgije u našoj Poliklinici pružamo i usluge estetske medicine, i to u sinergiji nekirurških (fileri, botoks) i kirurških tretmana što ih provodi stručno i educirano osoblje.
Iznimno smo ponosni što u našoj Poliklinici rade čak dvije kirurginje koje svojim osobitim pristupom pacijentima te ženskom vještinom i preciznošću svakako dovode ovu jedinstvenu kiruršku polikliniku na posebnu razinu. Jednom kad pacijent osjeti posebnu dušu ove Poliklinike, svoje će probleme sigurno zauvijek rješavati uz pomoć svojih novih prijatelja, kirurga.

Ova jedinstvena poliklinika, prva takvog tipa u Hrvatskoj, objedinjuje sve grane kirurgije na jednome mjestu (opću i abdominalnu kirurgiju, koloproktologiju, traumatologiju, vaskularnu i plastičnu kirurgiju) i tako omogućuje svojim pacijentima sveobuhvatan i individualan pristup u rješavanju njihovih kirurških problema.

Radno vrijeme

Pon – Pet: 9:00 – 21:00
Sub: 9:00 – 13:00

Ulica Ferka Ivanščaka 3,
10430 Samobor

Pratite nas:

Newsletter

Pretplatite se na Via Medica newsletter
Newsletter
Zatvori