Radno vrijeme: Pon – Sub: Termini po dogovoru

dr. sc. Zoran Krstonijević, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije, uži specijalist traumatologije

Rođen je 1975. godine u Zagrebu. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 2000. godine. Pripravnički staž odradio je u Zavodu za javno zdravstvo Grada Zagreba nakon čega je kao doktor opće medicine radio u 7. gardijskoj brigadi HV-a u Varaždinu te u Domu zdravlja Zagreb Istok. Godine 2003. započeo je specijalizaciju iz opće kirurgije u KB-u Sveti Duh te je 2007. godine stekao titulu specijalista opće kirurgije. Uži specijalist traumatologije postao je 2012. godine nakon subspecijalističkog usavršavanja. Danas je zaposlen kao specijalist ortopedije i traumatologije u Klinici za kirurgiju KB-a Sveti Duh, Odjel za traumatologiju.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu stekao je titulu doktora znanosti 2018. godine na temi posttraumatskog osteoartritisa.

Polaznik je brojnih AO tečajeva iz traumatologije i UEFA edukacijskih programa za liječnike u nogometu.

Više od 10 godina radi kao voditelj medicinske službe Škole nogometa NK Lokomotiva u Zagrebu, te se kao specijalist ortopedije i traumatologije bavi problematikom prevencije i liječenja sportskih ozljeda.

U svakodnevnom stručnom radu bavi se ozljedama ekstremiteta u čemu ima dugogodišnje kliničko iskustvo s velikim brojem pacijenata, a poseban interes mu je protetika ramena i kuka.

Specijalnost uži specijalist traumatologije

Ova jedinstvena poliklinika, prva takvog tipa u Hrvatskoj, objedinjuje sve grane kirurgije na jednome mjestu (opću i abdominalnu kirurgiju, koloproktologiju, traumatologiju, vaskularnu i plastičnu kirurgiju) i tako omogućuje svojim pacijentima sveobuhvatan i individualan pristup u rješavanju njihovih kirurških problema.

Radno vrijeme

Pon – Pet: 9:00 – 21:00
Sub: 9:00 – 13:00

Ulica Ferka Ivanščaka 3,
10430 Samobor

Pratite nas:

Newsletter

Pretplatite se na Via Medica newsletter
Newsletter
Zatvori