O nama: Via Medica, kirurška poliklinika u Samoboru

O nama

Nakon nekoliko godina života u prekrasnom Samoboru, uvidjevši potrebu grada Samobora i okolice za kirurškom skrbi, bračni par Miljana i Martin Grbavac odlučili su otvoriti vrata jedinstvene polivalentne kirurške poliklinike.

Ova jedinstvena poliklinika, prva takvog tipa u Hrvatskoj, objedinjuje sve grane kirurgije na jednome mjestu (opću i abdominalnu kirurgiju, koloproktologiju, traumatologiju, estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu kirurgiju) i tako omogućuje svojim pacijentima sveobuhvatan i individualan pristup u rješavanju njihovih kirurških problema.

U Poliklinici Via Medica bračni par Grbavac okupio je stručni tim kirurga, koji u najboljim kirurškim godinama pružaju pacijentima stručnost, suvremene metoda liječenja, brzinu i efikasnost, stvarajući s pacijentima poseban odnos.

Poliklinika Via Medica ubrzo postaje sinonim za kvalitetu i brzinu usluge, te se glas o našim rezultatima brzo širi izvan granica Republike Hrvatske. Trenutno liječimo pacijente iz većine europskih zemalja, te širimo svoje djelovanje u područje ultrazvučne dijagnostike. Uvjerite se i Vi u ono što drugi pričaju o nama.

Između ostalog prepoznati smo i po uslugama estetske medicine, i to u sinergiji nekirurških (dermalni fileri, botoks) i kirurških tretmana što ih provodi stručno i educirano osoblje. Ukoliko želite osvježiti svoj izgled i izgledati mlađe Aesthetic boutique by Miljana Grbavac koji se nalazi u sklopu naše Poliklinike pravo je mjesto za Vas.


Iznimno smo ponosni što u našoj Poliklinici rade čak dvije kirurginje. Njihov osobit odnos s pacijentima, vještina i preciznost daju nam posebnu dimenziju. Njihova stručnost je neupitna, njihovo suosjećanje nenadmašno. One su srce i duša ove Poliklinike. Dođite i upoznajte ih.

Kontaktirajte nas

    Newsletter

    Pretplatite se na Via Medica newsletter
    Newsletter
    Zatvori